Κλείνει Γκατσίνοβιτς

Σύμφωνα με το Kicker η AEK είναι κοντά στον 27χρονο Σέρβο διεθνή της Χόφενχαϊμ που έπαιζε δανεικός στον Παναθηναϊκό

Πολύ κοντά στον Μιγιάτ Γκάτσίνοβιτς είναι η ΑΕΚ σύμφωνα με το Kicker. Από το πρωί της Παρασκευής υπήρχε πληροφόρηση πως επίκειται μεταγραφή και όλα δείχνουν πως η Ένωση κάνει δικό της τον διεθνή Σέρβο μέσο της Χόφενχαϊμ που από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως κινήθηκε κάτω από τα ραντάρ λόγω της προσπάθειας και του Παναθηναϊκού και πλέον φαίνεται να κερδίζει την μάχη σύμφωνα με τους Γερμανούς . Η Χόφενχαιμ αναμένεται να εισπράξει με την ολοκλήρωση της μεταγραφής ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ με δεδομένο πως αυτό ήταν το ποσόν που απαιτούσε και δεν πήρε ποτέ από τον ΠΑΟ όπως αποκάλυψαν πρόσφατα ρεπορτάζ στη Γερμανία και την Ελλάδα.  Σε ότι αφορά την αμοιβή του παίκτη το συμβόλαιο του με την Γερμανική ομάδα ήταν 1.200.000 ευρώ τον χρόνο. Το συμβόλαιο του διεθνή Σέρβου θα είναι για 3 ή 4 χρόνια αφού η μεταγραφή θα γίνει με αγορά αφού όπως αναφέρει η Γερμανική ιστοσελίδα η Χοφενχαιμ δεν ήθελε να δανείσει τον παίκτη όπως επέμενε ο ΠΑΟ αλλά να τον πουλήσει και η ΑΕΚ τον αγοράζει. 

aek365.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy