2014 στη Σάντερλαντ έπαιξαν και τρεις μαζί σε αγώνα, λέτε να ξαναγίνει;(pic,video)

Τι συνδέει Ρομπέρζ, Μαυρία και τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Απόλλωνα El-Hadji Ba

Σερφάροντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε κάτι ιδιαίτερο που αφορά την ομάδα του Απόλλωνα. Δύο ποδοσφαιριστές των “γαλάζιων”, ο Βαλεντίν Ρομπέρζ και ο Χάρης Μαυρίας και ένας υποψήφιος μεταγραφικός στόχος, που συμφώνησε απαντώντας θετικά στην πρόταση που του έγινε, ο El-Hadji Ba, να έχουν ένα κοινό σημείο.

Οι τρεις τους είχαν αγωνιστεί ως συμπαίκτες σε ένα και μοναδικό παιχνίδι το 2014 στις 25 Ιανουαρίου με τη Σάντερλαντ, που αφορούσε τον 4ο γύρο του FA CUP. Η Σάντερλαντ αντιμετώπισε την Kidderminster με τους τρεις να ξεκινούν ως βασικοί και τον Μπα να γίνεται αλλαγή στο 66ο λεπτό. Μάλιστα στον συγκεκριμένο αγώνα, ο Μαυρίας με προσωπικό του γκολ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του κρίνοντας τον αγώνα, ενώ αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ, ενώ ο Ρομπέρζ αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ.

Ο Μαύριας με το αγαπημένο του 35, όπως και στους “γαλάζιους”, ενώ ο Μπα φορούσε το 22, που έχει ο Ρομπέρζ στους πρωταθλητές. Ο Γάλλος αγωνιζόταν με το 27!

Λέτε 8 χρόνια μετά να δούμε ξανά το συγκεκριμένο έργο; Πάντως ο Ρομπέρζ παραμένει στους πρωταθλητές, ο Μαυρίας είναι υπ΄ ατμόν, ενώ ο Μπα αναμένεται να υπογράψει καθώς αναμένεται στην Κύπρο!!!

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εκείνου, αλλά και το γκολ της αναμέτρησης:

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy