«Πάμε ΠΑΟΚάρα»: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κουαλιάτα!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (12/6) ο Νικολάς Κουαλιάτα, με τον 22χρονο Ουρουγουανό να δηλώνει ενθουσιασμένος, που θα παίξει στους «ασπρόμαυρους»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Νικολάς Κουαλιάτα!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, που έχει ανακοινωθεί από τις 3 Ιουνίου, έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (12/6) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προκειμένου να γνωρίσει το νέο του σπίτι και να ενταχθεί στην ομάδα. Τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά και επιτελικό μέσο, υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά».

Θυμίζουμε, ο νεαρός Ουρουαγουανός θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ έως και το 2026, με τους Θεσσαλονικείς να δαπανούν κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του!

Εμφανώς κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι, ο Κουαλιάτα αρκέστηκε να πει στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ. Θα είμαι στην ομάδα για τέσσερα χρόνια. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι μια κορυφαία ομάδα, είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Τον Ιανουάριο ο Μπότο προσέγγισε τον ατζέντη μου, από εκείνη την πρώτη επαφή ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Δεν είχα αμφιβολίες όταν έμαθα για την πρόταση του ΠΑΟΚ. Πάμε ΠΑΟΚάρα».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy