Το τελειώνει ο Σάσα ή θα έχουμε εξέλιξη…

Δηλώσεις έκανε ο μεταγραφικός στόχος του Απόλλωνα, Λούκας Σάσα αφήνοντας τον καθένα να τις μεταφράσει όπως θέλει

Το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Λούκα Σάσα του Άρη Θεσαλονικής υφίσταται και μάλιστα είναι πολύ σοβαρό, όπως και η άκρως δελεαστική πρόταση που έγινε στον ποδοσφαιριστή!

Οι “γαλάζιοι” έδειξαν μέχρι τώρα ότι μόνο με ελεύθερους ποδοσφαιριστές συνεργάζονται, ενώ δεν πρόκειται να  να καταβάλουν χρήματα στον Άρη για τον Βραζιλιάνο. Ο ποδοσφαιριστής τώρα με τη σειρά του έκανε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του αναφέροντας ότι, είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη, δεν σκέφτεται να αποχωρήσει, χωρίς όμως να αποκλείει να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Ποια μπορεί να είναι αυτή η εξέλιξη ουδείς γνωρίζει, καθώς οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου μόνο λήξη στην υπόθεση δεν δίνουν, καθώς ο καθένας μπορεί να τις μεταφράσει και να τους δώσει όποιο νόημα θέλει και τον βολεύει. Μια μεταγραφική περίοδος είναι γεμάτη εκπλήξεις και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ποια θα είναι η τελική κατάληξη στο σήριαλ, όπως τείνει να εξελιχθεί μεταξύ του Απόλλωνα και του Σάσα.

Η δήλωση του Βραζιλιάνου:

“Είναι ένας λαός που αγαπάει το ποδόσφαιρο, οπότε από τότε που ήρθα, οι οπαδοί του Άρη με υποδέχτηκαν πολύ καλά και με σέβονται πολύ, όπως και εγώ τους σέβομαι πολύ. Είναι πολύ ευχάριστο να αναγνωρίζεται η αφοσίωσή σου, είμαι πάντα πολύ χαρούμενος εκεί. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο. Για αρχή, θα μείνω στον σύλλογο για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν σκέφτομαι πολύ τη μεταγραφική περίοδο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy