Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ελ Αραμπί και ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια για το νέο συμβόλαιό του

Μέσα στο Σαββατοκύριακο προβλέπεται να έρθει στην Αθήνα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που αφορούν την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην πατρίδα του για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση και εμφανίζεται πια έτοιμος για να απαντήσει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαροκινός σέντερ φορ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο και στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα βρουν και στις τελευταίες λεπτομέρειες και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Επειδή όμως σε τέτοιου είδους υψηλά οικονομικά δεδομένα οι λεπτομέρειες έχουν τη σημασία τους, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές όλα είναι ανοιχτά.

Ωστόσο, από τις τηλεφωνικές συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον έμπειρο ποδοσφαιριστή αλλά και τον εκπρόσωπό του, αυτό που διαφαίνεται είναι πως ο Αραμπί είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τους ερυθρόλευκους για νέο κλειστό διετές συμβόλαιο.

Για να γίνει σαφές, τούτη την ώρα δεν υπάρχουν υπογραφές, αλλά αυτό που επιθυμούν και οι δύο πλευρές είναι αυτές να έχουν μπει μέχρι τη Δευτέρα (13/6) ή την Τρίτη (14/6) και ο Μαροκινός να ξεκινήσει προετοιμασία με τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές.

Όπως έχουμε αναφέρει κατ’ επανάληψη, ο Ολυμπιακός προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο στον Αραμπί, με καθαρές ετήσιες αποδοχές 2.000.000 ευρώ, συν μπόνους 800.000 (άλλοι ανεβάζουν το ποσό στο 1.000.000) για την επίτευξη στόχων, για τον αριθμό τερμάτων, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο της πειραϊκής ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Ο Αραμπί, ο οποίος είναι 35 στα 36, την τελευταία του σεζόν στον Ολυμπιακό είχε 51 συμμετοχές, 23 τέρματα και 4 ασίστ, ενώ συνολικά με την ερυθρόλευκη φανέλα την τελευταία τριετία μετράει 151 αγώνες, 78 γκολ και 19 ασίστ.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy