Κωστένογλου: «Πληρώσαμε τα λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα»

Στα λάθη που έφεραν τα γρήγορα δύο πρώτα τέρματα της Εθνικής Ελλάδας στάθηκε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Νίκος Κωστένογλου στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Οι δηλώσεις του κ. Κωστένογλου:

“Όταν κάνεις δύο γκολ δώρο στον αντίπαλο στα πρώτα είκοσι λεπτά, ότι έχεις σχεδιάσει και για ότι έχεις προετοιμαστεί, ανατρέπεται. Προσπαθήσαμε να αντιδράσομε στη συνέχεια, βγήκαμε μπροστά, χάσαμε την ευκαιρία με τον Πίττα και εκεί πιστεύω πως αν έμπαινε το γκολ, η εικόνα του αγώνα θα άλλαζε. Η Ελλάδα πέτυχε δυστυχώς και τρίτο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και εκεί όλα τελείωσαν.

Δεν θα επιρρίψω ατομικές ευθύνες για το αποτέλεσμα. Έχουμε ευθύνες όλοι. Είμαστε ομάδα και όλοι έχουμε ευθύνες. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία αφού είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια της πορείας μας στη διοργάνωση. Η Ελλάδα νίκησε δίκαια και με την εικόνα που βγάζει μέχρι στιγμής, θεωρώ θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο'”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy