Τελειωμένη η μεταγραφή Λουκά στην ΑΕΛ

Πολύ κοντά σε τελική συμφωνία με Μακρή, προς παραμονή ο Έουλερ, εντοπίστηκαν οι μεταγραφικοί στόχοι από Πορτογαλία και Βραζιλία

“Γαλαζοκίτρινος” πρέπει να θεωρείται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 21ρονος επιθετικός Παναγιώτης Λουκά, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της ΑΕΛ.

Ο διεθνής αριστεροπόδαρος επιθετικός με τις μικρέ Εθνικές ομάδες, μετά την προϋπηρεσία του στην Ιταλία και Βουλγαρία, επέστρεψε την περσινή σεζόν στην Κύπρο και στον Αχυρώνα Λιοπετριού, για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του τη νέα αγωνιστική σεζόν με την ΑΕΛ. Ο Λουκά την περσινή περίοδο είχε 16 συμμετοχές πετυχαίνοντας μάλιστα και πέντε γκολ, αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Εξελίξεις υπάρχουν και στο θέμα του έτερου Κύπριου του Μακρή, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία, ενώ αναμένονται και εξελίξεις στο θέμα Έουλερ, με την ΑΕΛ να θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και τον ίδιο να έχει δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του στην ομάδα σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Όσον αφορά το κεφάλαιο των ξένων και κοινοτικών ποδοσφαιριστών, αυτοί έχουν ήδη εντοπιστεί από τον Μπεμπέ σε συνεργασία με τον Σίλας και εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένονται ανακοινώσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy