Φανούριος: “Όσοι θέλουν να αγωνιστούν στον Απόλλωνα και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα δεχτούν τους δικούς μας όρους – Δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμούς”

Σημερινές(3/6) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού».

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Προχωράμε μεταγραφικά ζητήματα, όμως δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό, άρα θα πρέπει να περιμένουμε. Ουσιαστικές εξελίξεις θα έχουμε μετά τις 20 του Ιούνη».

Για Νατέλ: «Δεν μας ενδιαφέρει»

Για Κατελάρη: «Η μπάλα είναι στη μέση. Η περίπτωσή του είναι ξεκάθαρη. Ο Απόλλωνας έχει μία συγκεκριμένη πρόταση, αρκετά αξιοπρόσεκτη. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σκέφτεται ο Φάνος. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή του και περιμένουμε

Για τον Βα: 
«Δεν μπορώ να σχολιάζω δημοσιεύματα. Αυτό που θα ξεκαθαρίσω είναι πως ο Απόλλωνας είναι ο πρωταθλητής και είναι η ομάδα που θα βάλει τους δικούς της όρους σε οποιαδήποτε πρόταση».

Για το πως θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι: 
«Γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται η ομάδα και που θα κινηθεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Δεν αισθανόμαστε την πίεση που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, που ξεκινούσαμε νωρίς λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Έτσι δε θα μπούμε σε περιπτώσεις πλειστηριασμού. Όσοι θέλουν να αγωνιστούν στον Απόλλωνα και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα δεχτούν τους δικούς μας όρους. Αν θέλουν να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού δε θα προχωρήσει».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον άλλης ομάδας για Μαλεκκίδη: 
«Όχι και μας παραξένεψε πολύ το χθεσινό δημοσίευμα. Δεν υπάρχει κάτι».

Για τα διαρκείας:
 «Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια τους τελευταίους μήνες. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για να προχωρήσουμε. Όμως περιμένουμε το γήπεδο, ώστε να προχωρήσουμε με σωστή διαδικασία, δίνοντας προτεραιότητα τους κατόχους. Στόχος μας τα 5000 εισιτήρια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy