Απόλλων: Καλοβλέπει Γκόγκιτς…

Μια περίπτωση που ενδιαφέρει τους "γαλάζιους" είναι αυτή του Κύπριου διεθνή, Άλεξ Γκόγκιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκόμισε η ιστοσελίδα μας, οι του Απόλλωνα καλοβλέπουν την περίπτωση του Κύπριου διεθνή, Άλεξ Γκόγκιτς.

Η περίπτωση του 28χρονου αμυντικού θεωρείται ως μια πολύ καλή προσθήκη αν γίνει, καθότι είναι Κύπριος, δεν καταλαμβάνει θέση ξένου, ενώ είναι και διεθνής. Από πλευράς ποδοσφαιριστή δεν μένει ασυγκίνητος αφού η προοπτική να παίξει στους πρωταθλητές αλλά και στην Ευρώπη φαντάζει καλή για την καριέρα.

Ο Γκόγκιτς αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικό χαφ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη St Mirren ως δανεικός από τη Hibernian καταγράφοντας 18 συμμετοχές στην Premiership Σκωτίας με 1172 λεπτά συμμετοχής πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ. Με την Εθνική Κύπρου μετρά μέχρι στιγμής 9 συμμετοχές, ενώ είναι και στην αποστολή για τα επερχόμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τις υποχρεώσεις στο Nations League.

Όπως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ήδη έγινε προσέγγιση ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον Απόλλωνα και το ενδεχόμενο συνεργασίας είναι ορατό, όμως σε μια μεταγραφική περίοδο όλα μπορούν να αλλάξουν άρδην ανά πάσα στιγμή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy