Αγκαλιά με το Κύπελλο στην παρέλαση της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας, έβγαζε κραυγές ενθουσιασμού

Ο Κώστας Τσιμίκας σε πελάγη ευτυχίας κατά τη διάρκεια της παρέλασης της Λίβερπουλ για την κατάκτηση των FA Cup και League Cup, πανηγύρισε αγκαλιά με την κούπα και βγάζοντας κραυγές ενθουσιασμού!

Η Λίβερπουλ, όπως είχε προαναγγείλει, και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού του Champions League, πραγματοποίησε παρέλαση… θριάμβου στους δρόμους της πόλης για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και -κυρίως- του Κυπέλλου Αγγλίας. Θα ήθελε, βέβαια και την τρίτη και μεγαλύτερη κούπα στην παρέα της, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αντίθετη γνώμη…

Προσπαθώντας, λοιπόν, να ξεπεράσουν τη στεναχώρια τους για τον χθεσινό (28/5) χαμένο τελικό με τη «βασίλισσα», οι παίκτες της Λίβερπουλ, ο Κλοπ και οι άνθρωποι του κλαμπ ανέβηκαν στο ανοιχτό πούλμαν και πανηγύρισαν με τον κόσμο τους για τα δύο τρόπαια, αλλά και για τη γενικότερη προσπάθεια, σε μία σεζόν, θυμίζουμε, κατά την οποία οι «κόκκινοι» έπαιξαν ΟΛΑ τα παιχνίδια, που μπορούσαν να παίξουν!

Εκ των πρωταγωνιστών, ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος, άλλωστε, χάρισε το Κύπελλο στη Λίβερπουλ με το δικό του πέναλτι. Ο Έλληνας αριστερός μπακ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και αγκαλιά με την κούπα έβγαζε κραυγές ενθουσιασμού!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy