Champions League: Το τρόπαιο στο Δημαρχείο του Παρισιού δια… χειρός Καρεμπέ

Στο κέντρο του Παρισιού δια… χειρός του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, έφτασε το τρόπαιο του Champions League, που θα διεκδικήσουν το βράδυ του Σαββάτου (28/5) Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) στο «Σταντ ντε Φρανς», στο Παρίσι.

Ο διάσημος Γάλλος, νικητής του Champions League δύο φορές με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1998, 2000), έφτασε σήμερα το πρωί στην γαλλική πρωτεύουσα συμμετέχοντας -ως πρώην παίκτης των Μαδριλένων και νικητής της διοργάνωσης- στις εκδηλώσεις του μεγάλου τελικού «UEFA Champions League Trophy Experience», που ξεκίνησαν σήμερα μπροστά στο Δημαρχείο της γαλλικής πρωτεύουσας, στην πλατεία Οτέλ ντε Βιλ. Ο Καρεμπέ… κουβάλησε το διάσημο τρόπαιο, μπροστά στο Δημαρχείο, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημηιουργηθεί, όπου πλέον μπορούν να το φωτογραφίζουν και να φωτογραφίζονται μαζί του οι φίλαθλοι.

Ένα μίνι γήπεδο βρίσκεται στο επίκεντρο της εκδήλωσης και θα περιλαμβάνει μια σειρά από αγώνες τις επόμενες τρεις ημέρες με έμφαση στη διαφορετικότητα, την ένταξη και την προσβασιμότητα στο ποδόσφαιρο, επιδεικνύοντας τη δέσμευση να διασφαλιστεί ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy