AEK: Ανοιχτό και για επιστροφή Μαϊστόροβιτς

Μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζουν οι διοικούντες την ΑΕΚ για το νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ είναι κι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος προορίζεται πιθανότατα για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία ανασύνταξης και αλλαγής οργανογράμματος, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη να συζητά με στελέχη προκειμένου να ενισχύσει την ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr, μία από περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά είναι εκείνη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Σουηδός παλαίμαχος στόπερ της Ένωσης υπήρξε Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου από το 2016 έως το 2017, ενώ στη συνέχεια διατέλεσε αθλητικός διευθυντής στην Μπρομαποϊκάρνα τη σεζόν 2017/18.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, με τον Σουηδό να συζητιέται κυρίως για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, έχοντας στενή συνεργασία με τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει άμεσα πόστο στην ομάδα.

 

πηγή sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy