Μπαίνει στη μάχη του 2ου γύρου η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούκοβα μετά τις 13:30, για τον δεύτερο γύρο του Roland Garros. Μουσέτι-Τσιτσιπάς 2-3

Λίγες ώρες μετά την επική μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Λορέντζο Μουσέτι, η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στα courts του Roland Garros για το ματς του δεύτερου γύρου.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια συνεχίζει την προσπάθειά της στο Παρίσι, με το παιχνίδι απέναντι στην Καρολίνα Μούκοβα (No81).

Το πρώτο σερβίς αναμένεται να γίνει μετά τις 13:30, μετά το παιχνίδι της Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς με την Έμα Ρανταουκάνου, που θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen.

Η Σάκκαρη είναι το φαβορί στο παιχνίδι και, σε περίπτωση που το επιβεβαιώσει, θα αντιμετωπίσει είτε την Αμάντα Ανισίμοβα, είτε την Ντόνα Βέκιτς, οι οποίες αναμετρούνται περίπου την ίδια ώρα.

Η Ελληνίδα έχει βρει απέναντι της την Τσέχα δύο φορές, με την κάθε μια να μετράει από μια νίκη. Στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους νικήτρια βγήκε η Μούκοβα, στον γύρο των «16» στη Μαδρίτη το 2021 και μάλιστα επιβλητικά, αφού είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-0. Η Σάκκαρη είχε πάρει τη νίκη σε παιχνίδι που έγινε στην Αίγυπτο το 2016.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy