Ήττα αλλά… ποιος νοιαζόταν!!!

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΚ 0-1

Ήττα στο τελευταίο παιχνίδι για τον Απόλλωνα με 1-0 από την ΑΕΚ, αλλά ποιος νοιαζόταν αφού το μυαλό όλων ήταν στη φιέστα και στη στέψη του πρωταθλητή.

Με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα κύλησε το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, με τον Ίλιεφ να βρίσκει όμορφα τον Ογκεντά στην περιοχή που έκανε το πλασέ με τη μπάλα να κτυπά και στα δύο κάθετα δοκάρια και να μην του κάνει το χατίρι να μπει στα δίκτυα. Από πλευράς ΑΕΚ προσπαθούσε να απειλήσει όμως αν εξαιρέσουμε ένα κόρνερ δεν προέκυψε κάτι άλλο. Στο 24΄ είχαμε νέα ευκαιρία για τους «γαλάζιους» με τον Αλμπάνη να σουτάρει από κοντά αλλά η μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 32΄ η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει αλλά το σουτ που έγινε κόντραρε στον Κατελάρη και πέρασε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 45΄η ΑΕΚ προσπάθησε να πετύχει γκολ και έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Γκαρθία να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0. Το αποτέλεσμα ουδόλως ενδιέφερε τους φίλους του Απόλλωνα που αδημονούσαν για τη στέψη που θα ακολουθούσε μετά τον αγώνα!

Με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Λέδες. Η ΑΕΚ μέχρι και το 65ο λεπτό κρατούσε το υπέρ της προβάδισμα, ενώ στο 66΄είχαμε αλλαγές για τον Απόλλωνα με τους Νταμπό και Γιάγκα να μπαίνουν στον αγώνα στις θέσεις των Ίντζια και Ογκεντά.

Στο 74΄μετά από λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΚ η μπάλα πέρασε σε κόρνερ για τον Απόλλωνα που όμως δεν έφερε κάτι. Ένα σουτ από τον Απόλλωνα και πάλι πριν το 80΄ απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Τα λεπτά κυλούσαν η ανυπομονησία μεγάλωνε για τον κόσμο του Απόλλωνα, που δεν κρατιόταν για τη στέψη! Στο 86΄ο Απόλλωνας έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει

Ο αγώνας πέρασε στην ιστορία με τον Απόλλωνα να δέχεται την πιο γλυκιά ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ, τα τελευταία 16 χρόνια και την ΑΕΚ να πανηγυρίζει την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο!!! Στις καθυστερήσεις μπήκε στον αγώνα και ο Μαλεκκίδης για να πάρει κι αυτός τη χαρά!

Κίτρινες: /Εσπινόσα

Απόλλων: Δημητρίου, Β. Γιοβάνοβιτς, Ίντζια(65΄Γιάγκα) , Ογκεντά(65΄Νταμπό), Ίλιεφ, Τζουμ(80΄Χαμάς), Ψύχας, Κατελάρης(46’ Αυλωνίτης), Φιλιώτης, Αλμπάνης, Νογιόκ.

Αναπληρωματικοί: Ντούριν, Αυλωνίτης, Πίττας, Νταμπό, Μαλεκκίδης, Χαμάς, Χάμπος, Ντιγκινί, Αλεσάμι, Γιάνκα, Μαυρίας, Κολ.

 

ΑΕΚ: Λεάλ, Μικέλ, Μιλίσεβιτς, Χριστοφόρου, Γκαρθία, Λέδες, Εσπινόσα(46΄ Τόμοβιτς), Γκιούρτσο, Φαράζ, Άλτμαν, Τρισκόφσκι

Αναπληρωματικοί: Τούμπας, Παρασκευά, Ρομό, Τόμοβιτς, Ναούμ, Ντάρμπισαϊρ, Τάντι, Ολατούντζι, Παναδέρο, Ολατούντζι, Λαμπόικο, Ροσάλες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy