Κίρζης: “Πήραμε τίμια, σωστά και δίκαια αυτό το πρωτάθλημα και είναι αυτό του δίνει περισσότερη αξία”

Σημερινές(19/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας ομάδας του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/05) στο Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ».

Αναλυτικά τι ανέφερε:

«Όλοι οι κόποι, όχι μόνο οι δικοί μου αλλά και των συνεργατών μου καρποφόρησαν. Καρποφόρησαν οι προσπάθειες πολλών ετών. Πήραμε κάτι το οποίο αξίζαμε εδώ και πολλά χρόνια. Η ομαδική δουλειά…, αυτό φέρνει τ’ αποτελέσματα».

Μίλησε πρόσφατα στο Super Sport FM 104.0 ο πρώην παίκτης της ομάδας, Άμπραχαμ Γκιέ:

«Σίγουρα είναι μια ικανοποίηση και για τον Άμπραχαμ αλλά και για άλλους που είναι δεμένοι με την ομάδα. Έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα και εγώ προσωπικά από τον κόσμο, δώσαμε αρκετή χαρά. Όταν εκπληρωθεί και ο στόχος του γηπέδου, που θα μπούμε με το καλό τη νέα σεζόν, τότε θα είναι η ευκαιρία να τους τιμήσουμε και αυτούς. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το οποίο επιδιώκαμε χρόνια με μανία, πετύχαμε αυτό που θέλαμε, ο επιμένων νικά… Αυτό θα δώσει την ευκαιρία να έρθει περισσότερος κόσμος στο νέο γήπεδο. Η κατάκτηση του τίτλου με το νέο γήπεδο θα δώσει άλλη ώθηση και δυναμική στα επόμενα χρονιά».

Η εξασφάλιση των ομίλων στο Κόνφερενς σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα;

«Είναι ωραίο να νιώθεις άνετα με την εξασφάλιση των ομίλων. Μπορούμε να πετύχουμε γιατί όχι και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ. Προσπαθούμε για το καλύτερο, λίγοι πίστευαν με την Λοκομοτίβ ότι θα μπαίναμε σε ομίλους στο παρελθόν, όμως, τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον φίλαθλο κόσμο, είναι αναγνώριση κυρίως όταν έρχονται τα συγχαρητήρια από φίλους άλλων ομάδων. Πήραμε τίμια, σωστά και δίκαια αυτό το πρωτάθλημα και είναι αυτό του δίνει περισσότερη αξία. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσει ο κόσμος να διασκεδάσει ο κόσμος την Κυριακή».

Θα είναι η Ελένη Φουρέϊρα στην φιέστα;

«Δεν θα ήταν έκπληξη αν σας το λέγαμε, καλώ όλο το κόσμο του Απόλλωνα να είναι εκεί…».

Η επόμενη μέρα σε Κύπρο και Ευρώπη:

«Πάντα ο στόχος είναι να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο, του χρόνου θα υπάρχουν περισσότερες υποχρεώσεις αγώνες πρωταθλήματος και Ευρώπης. Θα δώσουμε τουλάχιστον 14 παίχνιδια περισσότερα. Απέδειξε φέτος η ομάδα ότι έχει βάθος. Θα κάνουμε τα πάντα, για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Υπήρχαν ελαφρυντικά, για τον αποκλεισμό το περασμένο καλοκαίρι. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε όλα όσα έπρεπε για να φτάσουμε στον τίτλο».

Για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ:

«Ήταν ο πρωταγωνιστής της χρονιάς, όπως και οι ποδοσφαιριστές…»

Για την αύξηση των ομάδων:

«Η θέση μας είναι εκεί, άλλες ομάδες επιθυμούν περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα, έχουμε δημοκρατία…».

Για τον Πέτρο Κονναφή:

«Είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες μου, η δουλειά του είναι τρομακτική και φαίνεται στο γήπεδο. Όλοι οι κόποι καρποφόρησαν, δεν είναι θέμα δικαίωσης. Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν όλα αυτά τα χρόνια».

Για το νέο γήπεδο:

Ευελπιστούμε ότι θα φέρουμε κόσμο στο γήπεδο, είναι σε άλλο επίπεδο από ότι είναι το Τσίρειο. Ξεκίνησε το 2013 η διαδικασία, η πρώτη φορά ήταν λίγους μήνες μετά που προέκυψε το πρόβλημα το οικονομικό μες τις τράπεζες. Δεν θα γινόταν ποτέ αν δεν ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και είμαστε ευγνώμων. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα γήπεδο στολίδι και μακάρι να το γεμίζουμε κάθε βδομάδα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Είναι ευκαιρία, δεν υπάρχουν δικαιολογίες πήραμε το πρωτάθλημα, θα μπούμε ως πρωταθλητές στο νέο γήπεδο».

Για τον αρχηγό, Χάμπο Κυριάκου:

«Είχα κάνει μια συνάντηση μαζί του, τηρήσαμε κάποια πράγματα, αν βρει κάτι να πάει στο εξωτερικό θα του ευχηθούμε ό, τι καλύτερο. Έχει δικαίωμα να επιδιώξει το όνειρο του. Αν δεν προκύψει, εδώ θα είμαστε…».

Για τον Βαλεντίν Ρομπερζ:

«Η πορεία του, οι πράξεις του… έχει τις δυνάμεις να παίξει ακόμη για αρκετό καιρό».

Δημοσιεύματα για τον Πίττα για Ελλάδα και ΠΑΟ, για τον Γιοβάνοβιτς και τον Ερυθρό Αστέρα και για τον Χαμάς για τον ΠΑΟΚ:

«Δεν υπήρξε για κανένα ποδοσφαιριστή μας κάτι επίσημο. Ο στόχος μας και η προσοχή μας τις τελευταίες βδομάδες ήταν στο να πετύχουμε τον στόχο μας. Και η δική μου και των παικτών και του προπονητή και όλων στην ομάδα. Δεν υπήρξαν προτάσεις, αν υπάρξει κάτι θα το συζητήσουμε στην συνέχεια».

Για τον Βα;

«Όταν θα προχωρήσουν κάποια θέματα, τότε θα έχουμε και ανακοινώσεις».

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Βράνιες:

«Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία για κανέναν. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή, ν’ απολαύσουμε αυτές τις μέρες την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον Σάλαι:

«Του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα του, αν πάει μεταγραφή σίγουρα θα προκύψει κάποιο όφελος».

ΗΧΗΤΙΚΟ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy