Το VIDEO από τη σοκαριστική στιγμή του πυροβολισμού του Πέιν και η ανατριχιαστική κραυγή

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε συγκλονιστικό video από τη στιγμή του πυροβολισμού του Έιντριαν Πέιν, ενώ σύμφωνα με το Fox35 Orlando ακούγονται και οι φωνές γυναίκας που φέρεται να είναι η μητέρα του

Ένα συγκλονιστικό video από τη στιγμή του πυροβολισμού που στέρησε τη ζωή του Έιντριαν Πέιν ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών έπειτα από σφαίρα που δέχτηκε στο Ορλάντο.

Σύμφωνα με το Fox35Orlando, στο video που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας ακούγονται και οι κραυγές αγωνίας μιας γυναίκας που φέρεται να είναι η μητέρα του Πέιν και ύστερα, σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό μέσο, προσπαθεί να καλέσει το νούμερο έκτακτης ανάγκης.

Όπως ήταν λογικό, η είδηση του θανάτου του 31χρονου Αμερικανού με τις καλές κολεγιακές σεζόν και θητεία στο ΝΒΑ σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ. Μεταξύ όσων εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους ήταν και ο Μάτζικ Τζόνσον.

Η Αστυνομία έχει ήδη δώσει στο φως της δημοσιότητας, το όνομα και το πρόσωπο του δολοφόνου του Έιντριαν Πέιν.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy