Κιννής: “Είναι μεγάλη η ζήτηση για τα εισιτήρια δεν θα φτάσουν για όλο τον κόσμο”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του αντιπρόεδρου του Απόλλωνα

Ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή ”Τρανζίσιον” το μεσημέρι της Τρίτης 10/5.

 

Διαβάστε αναλυτικά:

 

“Βγάλαμε μεγάλο πάθος και πανάξια κερδίσαμε στο γήπεδο. Αν ρωτήσετε τον κόσμο θα θυμάται ότι το 2018 παίζαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεν πήραμε τίποτα. Είμαστε καιρό στην πρώτη θέση, κανείς δεν μπόρεσε να μας προσπεράσει και αυτό λέει πολλά. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια.Κανείς δεν πρέπει να μειώνει πως ο Απόλλωνας είναι στην 1η θέση με 4 βαθμούς διαφορά από τον 2ο. Ο κόσμος λέει διάφορα. Ποιος είναι καλύτερος από τον Απόλλωνα; Θα είναι μια επιβράβευση αυτό το πρωτάθλημα. Όταν δουλεύεις σωστά και μεθοδικά θα ανταμειφθείς.

Είναι μεγάλη η ζήτηση για τα εισιτήρια, δεν θα φτάσουν για όλο τον κόσμο. Όταν έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Αυτά τα θέματα θα τα συζητήσουμε για το τι θα κάνουμε αν πάρουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα με τον Άρη. Σημαντικό να το πάρουμε και μαθηματικά. Ξεκάθαρο πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι. Να ματώσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μοναδικό ερωτηματικό ο Αυλωνίτης. Θέλουμε να μπούμε στο νέο γήπεδο ως πρωταθλητές. Θα έχουμε διαφορετικά δεδομένα μπροστά μας. Και οικονομικά και σε θέματα μάρκετινγκ. Θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε για να δυναμώσουμε την ομάδα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy