Οι ενδεκάδες των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ

Τα δυο εισιτήρια του τελικού στο Γιουρόπα Λιγκ “παίζονται” σήμερα και τέσσερις ομάδες ονειρεύονται την συμμετοχή τους στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης για φέτος.

Στην Γλασκώβη, οι Ρέιντζερς υποδέχονται την Λειψία και ψάχνουν την ανατροπή του 1-0 στην Γερμανία, λίγες μέρες μετά την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι από την Σέλτικ.

Η ομάδα του Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ αρχίζει τον αγώνα με τους : ΜακΓκρέγκορ – Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Μπάσεϊ, Μπαρισιτς – Τζακ, Λούντστραμ, Καμαρά – Ράιτ, Αρίμπο, Κεντ.

Ο Ντομένικο Τεντέσκο για την Λειψία επέλεξε τους : Γκουλάτσι – Γκβαρντιόλ, Ορμπάν, Κλόστερμαν – Χένριχς, Ανχελίνιο, Καμπλ, Λάιμερ – Όλμο, Ενκουνκού, Πόουλσεν.

Στην Φρανκφούρτη, η Αϊντράχτ θέλει να τελειώσει ότι άρχισε στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο κερδίζοντας την Γουέστ Χαμ με 2-1.

Οι Γερμανοί ξεκινούν την αναμέτρηση με τους : Τραπ – Τούτα, Χίντερεγκερ, Εντίκα – Κνάουφ, Σοου, Ρόντε, Κόστιτς – Χάουγκε, Καμάντα, Μπορέ.

Για τα “σφυριά” του Ντέιβιντ Μόγιες που κυνηγούν την ανατροπή στην βασική ενδεκάδα βρίσκονται οι : Αρεολά – Τσούφαλ, Κρέσγουελ, Ζούμα, Ντόουσον – Ράις, Σούτσεκ, Φορνάλς – Μπόουεν, Λαντσίνι, Αντόνιο.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy