Ενδεχόμενη νίκη θα είναι “δώρο εξ ουρανών”, ενώ η αποτυχία θα είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή!

Νίκη και μόνο νίκη θα ψάξουν στο αφιλόξενο "Παπαδόπουλος" οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα

Πολύ σημαντικό αγώνα στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ δίνει ο Απόλλωνας κόντρα στην Ανόρθωση εκτός έδρας σήμερα(30/4) στις 19:00 που θα κρίνει πολλά.

Έγινε ότι έπρεπε να γίνει στο στρατόπεδο των “γαλάζιων” τουλάχιστον έτσι ειπώθηκε από επίσημα χείλη και πλέον αυτό που απομένει αν θέλουν πρωτάθλημα είναι να περάσουν από το “αφιλόξενο” Αντώνης Παπαδόπουλος. Για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι στην ομάδα να υπερβάλουν εαυτούς, από τον προπονητή και το επιτελείο μέχρι και τους ποδοσφαιριστές και να αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ‘ότι άφησαν πίσω τους την ήττα από την Πάφο.

Τα περιθώρια χαμένων βαθμών έχουν στενέψει για τα καλά στον Απόλλωνα, αφού χάθηκαν τα πιο πολλά “μαξιλαράκια” και πλέον αυτό που απομένει δεν έχει βοήθειες. Κάποιοι φίλοι της ομάδας λένε ή τώρα ή πότε. Ο προπονητής της ομάδας θα πρέπει να βρει τις κατάλληλες λύσεις για τον σημερινό αγώνα, ενώ οι ποδοσφαιριστές να βρουν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν και πάλι υπέρ τους τα δεδομένα. Ενδεχόμενη νίκη θα “δώρο εξ ουρανών”, ενώ ενδεχόμενη αποτυχία θα είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Θα υπάρξουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, να έχει στο μυαλό του διάφορα και αυτό που θα αποφασίσει θα το δούμε λίγη ώρα πριν τον αγώνα.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy