Η 13χρονη Θέα που “σφράγισε” τον ημιτελικό Απόλλων – ΑΕΛ(video)

Με επαγγελματική ψυχραιμία μπήκε στον αγώνα και με το τέλειο σερβίς της έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα της να γυρίσει το σετ

Ο Απόλλωνας πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τελικό Κυπέλλου του FINAL 4 στο Βόλεϊ Γυναικών κόντρα στη συμπολίτισσα ΑΕΛ με 3-0 σετ στον χθεσινό(28/4) ημιτελικό. Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στα σημεία με τις “γαλάζιες” να έχουν τις λύσεις.

Την παράσταση όμως «έκλεψε» μια 13χρονη! Η Θέα Χριστοφόρου μπήκε στον αγώνα και έκανε τη διαφορά. Συγκεκριμένα και ενώ το παιχνίδι ήταν στο δεύτερο του σετ, με την ΑΕΛ να προσπαθεί για την ισοφάριση και να προηγείται με 13-16, η 13χρονη μπήκε στο παιχνίδι στη θέση της Λαβρούκ και με το πολύ καλό της σερβίς έφερε “τούμπα” το σετ. Μ εδύο πολύ καλά σερβίς, αλλά και δύο άσσους έφερε το σκορ στο 17-16, δίνοντας στην ομάδα της τη δυνατότητα να περάσει μπροστά και να πάρει με τη ψυχολογία το σετ με 25-18. Όταν η Θέα Χριστοφόρου βγήκε από το παιχνίδι καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο στην κερκίδα.

  • Στη φωτογραφία η Θέα με το νούμερο 17.

Παρακολουθείστε τους πόντους που η Θέα με το σερβίς της βοήθησε την ομάδα της να τους κερδίσει, σε βίντεο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy