Πρόταση της Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο στον Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο προπονητής που αναμόρφωσε τη Λίβερπουλ και την έχει κάνει την καλύτερη, για πολλούς, ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι λογικό, λοιπόν, η διοίκηση των «κόκκινων» να θέλει να τον κρατήσει για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Λίβερπουλ αποφάσισε να ξεκινήσει τις συζητήσεις προκειμένου να κρατήσει τον διάσημο Γερμανό τεχνικό στο «Ανφιλντ» έως το 2026.

Ο Κλοπ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2015 και το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το 2024, με τη διοίκηση να του προσφέρει νέο τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες βέβαια αποδοχές. Ο πρόεδρος της ιδιοκτήτριας εταιρίας, «Fenway Sports Group», Μάικλ Γκορντον, ήταν χθες στο «Ανφιλντ» στη νίκη με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ και παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον ατζέντη του Κλοπ, Μαρκ Κόζικ.

Ο Κλοπ λαμβάνει, μαζί με τα μπόνους, περίπου 47 εκατ. ευρώ (!) την σεζόν και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Telegraph» σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του νέου συμβολαίου του. Ο Γερμανός τεχνικός έχει κατακτήσει το Champions League, την Premier League, το Super Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και φέτος το Λιγκ Καπ. Σε 371 παιχνίδια έχει 232 νίκες, 77 ισοπαλίες και 62 ήττες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy