Αγγελίνα Φούρναρη: “Μια ιδέα που ανήκει στον πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους – Η Κίτρινη Γραμμή έχει εδραιωθεί για τα καλά”

Η ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις, στην εκδήλωση που λαμβάνει χώρο στην Αραδίππου, με όνομα «Ενσωμάτωση μέσω αθλητισμού».

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε η ψυχολόγος κοινωνική λειτουργός, Αγγελίνα Φούρναρη για το κίνημα «Κίτρινη Γραμμή». Αναφέρθηκε στην εκδήλωση που λαμβάνει χώρο στην Αραδίππου, με όνομα «Ενσωμάτωση μέσω αθλητισμού».

Αναλυτικά:

Για την εκδήλωση: «Είμαστε στη Αραδίππου βλέπουμε το τουρνουά που γίνεται, σε αυτά τα παιδία δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν την χαρά του ποδοσφαίρου, είναι οι πρώτες ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν εκτός των κέντρων φιλοξενίας και τα ξενοδοχεία. Είναι πρόσφυγες από τρίτες χώρες κάποιοι είναι και πολύ καλοί. Σκοπός του προγράμματος, μια ιδέα που ανήκει στον πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, είναι η μείωση των κοινωνικών αποκλεισμών και την ομαλή κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων στην κοινότητα. Τα τελευταία γεγονότα που έγιναν στον Πουρνάρα, θέλω να πιστεύω πως δεν μας αντιπροσωπεύουν ως χώρα. Είναι η πρώτη φορά που είναι χαρούμενοι μας έχουν δηλώσει οι ίδιοι, χαρίσαμε παπούτσια, και τα χαρούμενα πρόσωπα είναι το πιο σημαντικό».

Για το έργο γενικότερα: «Νομίζω η Κίτρινη Γραμμή έχει εδραιωθεί για τα καλά, είναι η τρίτη χρονιά που λειτουργούμε, έχουμε ολοκληρώσει την πασχαλινή εκστρατεία, έχουμε δώσει πάνω από 1000 πακέτα, ήταν άνευ προηγουμένου, γιατί τις προηγούμενες χρονιές ήταν λιγότερα. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει, γιατί μεγαλώνει ο αριθμός των ατόμων που χρειάζονται βοήθεια. Οι τιμές πάνε όλο και πιο πάνω είναι πολύς ο κόσμος που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα απλά. Εμείς είμαστε πιστοί στην Κίτρινη Γραμμή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy