Η Σίτι συμφώνησε με Χάλαντ και τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε τα χέρια με τους εκπροσώπους του Έρλινγκ Χάλαντ και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νορβηγού επιθετικού, κάνοντας τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του Έρλινγκ Χάλαντ και αναμένεται να κάνει δικό της τον Νορβηγό επιθετικό το προσεχές καλοκαίρι.

Το κώλυμα που υπήρχε για τις προμήθειες των ατζέντηδων αναμένεται να ξεπεραστεί, όπως αναφέρει η Daily Mail, ενώ ο Χάλαντ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Premier League, με τις εβδομαδιαίες απολαβές του να φτάνουν τις 600 χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως.

Μάλιστα οι πολίτες αναμένεται να ολοκληρώσουν τη συμφωνία μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενεργοποιώντας τη ρήτρα των 75 εκατομμυρίων ευρώ στην Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί ήλπιζαν να κρατήσουν τον Χάλαντ για ένα ακόμα χρόνο στην κοιλάδα του Ρουρ, όμως οι προσπάθειές αναμένεται να φανούν άκαρπες.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy