Άλωσαν το Λος Άντζελες οι Πέλικανς και προκρίθηκαν στα πλέι-οφ

Τα πάνω-κάτω έφεραν οι Πέλικανς στο Λος Άντζελες, καθώς επικράτησαν 105-101 των Κλίπερς και προκρίθηκαν στα πλέι οφ της δυτικής περιφέρειας του NBA.

Άλλη μία «ματσάρα» τα ξημερώματα στο πλαίσιο της διαδικασίας των play-in του NBA, καθώς οι Πέλικανς σημείωσαν τεράστια ανατροπή στο Λος Άντζελες και επικράτησαν 105-101 των Κλίπερς.

Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης βρέθηκε πίσω στο σκορ με -13 στην τέταρτη περίοδο, όμως δεν το έβαλε κάτω και παρά το νεαρό της ηλικίας του ρόστερ έδειξε χαρακτήρα και πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ της δυτικής περιφέρειας του NBA.

Εκεί οι «πελεκάνοι» θα αντιμετωπίσει τους Σανς των Κρις Πολ και Ντέβιν Μπούκερ.

Εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ με 30 πόντους, με τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ να προσθέτει άλλους 19 πόντους (αλλά με 9/24 σουτ). Τη δική τους συνεισφορά στη νίκη των φιλοξενούμενων είχαν ο Λάρι Νανς (14 πόντοι – 16 ριμπάουντ) και ο Τρόι Μέρφι (14 πόντοι με 4/6 τρίποντα).

Από τους Κλίπερς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Πολ Τζορτζ, διακρίθηκαν ο Ρέτζι Τζάκσον και ο Μάρκους Μόρις που είχαν από 27 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-30, 46-56, 84-74, 101-105

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy