Θλάση και τέλος η σεζόν για Πέδρι

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, αναφορικά με τον τραυματισμό του Πέδρι στον χθεσινό (14/4) αγώνα με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που σήμανε τον αποκλεισμό των «μπλαουγκράνα» από το Europa League. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο νεαρός μέσος υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο και, παρότι η ανακοίνωση των Καταλανών δεν το αποσαφηνίζει, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο 19χρονος διεθνής δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Πέδρι ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος από τραυματισμούς, πιθανότατα λόγω της υπερβολικής επιβάρυνσής του κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Στην πρώτη σεζόν του ως επαγγελματίας, ο νεαρός χαφ έπαιξε συνολικά σε… 73 αγώνες με την Μπαρτσελόνα, την εθνική ανδρών της Ισπανίας (αναδείχθηκε κορυφαίος νέος παίκτης του EURO 2020), αλλά και την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας στο Τόκιο. Έχασε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μισού της σεζόν λόγω προβλημάτων στον τετρακέφαλο και επανήλθε στις 12 Ιανουαρίου, έχοντας έκτοτε 18 συμμετοχές και 5 γκολ με τους «μπλαουγκράνα».

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Πέδρι υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2026 με τον καταλανικό σύλλογο, με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να ορίζεται στο αστρονομικό ποσό του 1 δισ. ευρώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy