“Γάλλοι ντύνονταν ΠΑΟΚτσήδες για να τους δείρουν – Καμία τιμωρία η UEFA – Απαγόρευση για Ελλάδα”

Απίστευτη αποκάλυψη για όσα έγιναν στη Μασσαλία και πρόβλεψη πως δεν υπάρχει λόγος να τιμωρηθούν ενόψει της ρεβάνς οι δύο ομάδες, παρά τα όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου.

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ μίλησε στον αέρα του Over FM 104,9 ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου Μάνος Τσαλγατίδης. Κατά κύριο λόγο, αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα και στην πόλη της Μασσαλίας και στο περιβάλλοντα χώρο του «Βελοντρόμ» αλλά και εντός αυτού.

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο ρεπόρτερ αναφορικά με τα επεισόδια την προηγούμενη του ματς. Γάλλοι φίλαθλοι, ντυνόντουσαν με διακριτικά του ΠΑΟΚ, τραγουδούσαν συνθήματα της ομάδας δίπλα στους Έλληνες και φυσικά όσοι «τσίμπαγαν» και εκδηλώνονταν δεχόντουσαν επίθεση από «διμοιρία» ολόκληρη.

«Πολλά από αυτά θα είχαν αποφευχθεί. Πολύ απλά αν η αστυνομία της Μασσαλίας υπάκουε τις εντολές της Ουέφα και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαιναν όλοι μαζί στο γήπεδο, από ένα κοινό σημείο συνάντησης. Στο οποίο βέβαια θα βρισκόταν και ισχυρή αστυνομική δύναμη να τους συνοδεύσει. Οι γαλλικές αρχές αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους. Ανακοίνωσαν πως οι Έλληνες φίλαθλοι θα πάνε στο γήπεδο μεμονωμένα. Ευτυχώς κάποιοι ανώτεροι παρέμβηκαν και ναύλωσαν 24 πούλμαν» ανέφερε στη συνέχεια.

Όλα αυτά κάνουν κάτι παραπάνω από ορατό το σενάριο η Ουέφα να απαγορέψει τη μετακίνηση των οπαδών της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δε συμβεί, η Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης για λίγες μέρες.

«Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως Γάλλοι χούλιγκαν σκέφτονταν να επιτεθούν και στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη».

sportdog.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy