Απόλλων: Μήπως είναι η ώρα του αρχηγού…

Ο Χάμπος θεωρούμε ότι είναι απαραίτητος στο κομβικό σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα μας.

Τέσσερις αγώνες των πλέι-οφ, τέσσερις ισοπαλίες ο Απόλλωνας και αν προσθέσουμε και τις δύο στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονική διάρκειας, οι φίλοι των “γαλάζιων” άρχισαν να τις βαριούνται, παρά το ότι ακόμα δεν στοιχίζουν. Με ισοπαλίες όμως δεν “κόφκεις δρόμο” που λέμε και στην Κύπρο.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και πρέπει ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ με το επιτελείο του να βρει τις λύσεις. Λαθάκια υπάρχουν από όλους, κανείς δεν είναι αλάνθαστός και όλοι περιμένουν το κάτι της παραπάνω που θα φέρει τη νίκη. Στην κρίσιμη καμπή που πλέον εισέρχεται το πρωτάθλημα με έξι αγωνιστικές να απομένουν, ταπεινή μας άποψη είναι ότι η ομάδα χρειάζεται τον αρχηγό της.

Ο Χάμπος το τελευταίο διάστημα έχει παραγκωνιστεί και όταν μπαίνει ως αλλαγή όποτε μπει δεν έχει τον αγωνιστικό ρυθμό που πρέπει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του. Στον αγώνα με τον Άρη και με τον Ντανίλο παροπλισμένο θα μπορούσε να ξεκινήσει βασικός, αφού στο χώρο του κέντρου, στην ανασταλτική λειτουργία υπάρχει κάποιο θέμα. Ο Ζράντι ήταν πίσω από τις αρχικές του εμφανίσεις, ενώ ο Κολ πάλευε μόνος.

Ο Απόλλωνας χρειάζεται τον αρχηγό του, να πάρει την ομάδα πάνω του, να δώσει το απαιτούμενο πάθος και να συμπαρασύρει τους υπόλοιπους. Και από την άλλη ρε παιδί μου δεν γίνεται να είναι ο αρχηγός σου και να τον έχεις στον πάγκο. Γενικά η τριάδα Χάμπος, Πίττας και Ντανίλο είναι παραγκωνισμένη το τελευταίο διάστημα και είναι αυτοί που νιώθουν πιο πολύ από όλους πόσο κοντά είναι η ομάδα του Απόλλωνα από το πολυπόθητο τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός θεωρούμε ότι είναι απαραίτητος στο κομβικό σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα μας. ‘Αλλωστε και ο κόσμος του Απόλλωνα, σε συζητήσεις του το ζητά και το έχει διακρίνει!

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy