Το “επιτελείο”, οι πρωταθλήτριες μαμάδες και ο καθοδηγητής πίσω από την πρωταθλήτρια ομάδα Κ15 της ΑΕΛ(pics)

Όλα λειτούργησαν τέλεια και η ομάδα Κ15 της ΑΕΛ ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια 2021-2022

Στο λίγο χρονικό διάστημα που είμαστε κοντά στην πρωταθλήτρια ομάδα του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Κ15, την ομάδα της ΑΕΛ και επιμελούμαστε το ρεπορτάζ της φετινής πρωταθλήτριας, έχουμε διαμορφώσει την άποψη μας για τους λόγους που η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα.

Εκτός από τα αποτελέσματα και τους βαθμούς και το προπονητικό επιτελείο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν πίσω τους καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς ένα “επιτελείο” από γονείς αλλά και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου ως τον βασικό σπόνσορα της ομάδας, έτσι ώστε να μην τους λείψει τίποτα και είναι αφοσιωμένοι στον στόχο που επιτεύχθηκε.

 

Αυτό το επιτελείο λοιπόν με καθοδηγητή τον Κώτσιο, διοργάνωσε τη χθεσινή(3/4) φιέστα με κάθε λεπτομέρεια. έτσι ώστε όλα να κυλήσουν στην εντέλεια, οι νεαροί ποδοσφαιριστές να πανηγυρίσουν με τη ψυχή τους. Από το ψήσιμο, τον ήχο, το στήσιμο εξέδρας για να ανέβουν οι πρωταθλητές, φανέλες των νικητών, όλα ήταν εξαιρετικά!!!

 

Ξεχωριστή μνεία θα κάνουμε και στις πρωταθλήτριες μαμάδες, που ήταν δίπλα στους νεαρούς πρωταθλητές.

 

 

Συγχαρητήρια σε όλους σας και πάλι!!!

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy