Σίφουνας Πέρες στη Τζέντα, έριξε σκόνη στη Ferrari και άρπαξε την pole position! (video)

Με έναν απίστευτο γύρο στο φινάλε του Q3, ο Σέρχιο Πέρες εμφανίστηκε από το πουθενά στις κατατακτήριες δοκιμές της Τζέντα και πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του!

Την pole position έκλεψε ο Σέρχιο Πέρες (πρώτη στην καριέρα του) από τις δύο Ferrari στο τέλος των κατατακτήριων δοκιμών της Τζέντα, όπου έκανε ταχύτερο γύρο στο φινάλε του Q3 με χρόνο 1:28.200 και άφησε ελάχιστα πίσω τον Σαρλ Λεκλέρ στην δεύτερη θέση και τον Κάρλος Σάινθ στην τρίτη θέση.

Σίγουρα ήταν μια μέρα κατατακτήριων, όπου είχαμε την έκπληξη με τον Λιούις Χάμιλτον να μένει εκτός από το πρώτο σκέλος των δοκιμαστικών για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, τερματίζοντας στην 16η θέση, ενώ είχαμε και δύο κόκκινες σημαίες.

Αυτή του Λατίφι όπου προσέκρουσε στις μπαριέρες της πίστας στις αρχές των δοκιμαστικών, και αυτή του Μικ Σουμάχερ όπου χτύπησε άσχημα πάνω στα προστατευτικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική περίθαλψη και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η κατάταξη:

Το συναρπαστικό φινάλε:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy