Ζόρνιγκερ: “Τους τραγούδησα και χοροπηδούσαν, δεν πανηγυρίζαμε το αποτέλεσμα”

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ισοπαλία (0-0) μέσα στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού:

“Ένα τρομερό παιχνίδι, τρομερός αγώνας, τρομερή και η ατμόσφαιρα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν είπα ότι το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο στο προηγούμενο ματς, ούτε σήμερα ήταν. Σήμερα είδαμε τον παλιό καλό Απόλλωνα. Δείξαμε ότι η ομάδα είναι εδώ και βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδια. Γενικά ομάδα έβγαλε ηρεμία στο παιχνίδι της ήταν πολύ καλή. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την ένταση που έβαλαν σήμερα. ειδικά οι παίκτες στην επίθεσης έδωσαν πολύ καλό ρυθμό, Οι Κολ και Ντάνι τα πήγαν επίσης πολύ καλά. Επαναλαμβάνω ότι σήμερα ήταν ο Απόλλωνας που θέλω να βλέπω η ομάδα έδειξε τον αληθινό της εαυτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε λίγο τον έλεγχο. Ήταν φυσικό γιατί δώσαμε πολλές δυνάμεις. Από εκεί και πέρα, δεν το αφήσαμε να μας πτοήσει. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία του Χρίστου, που έκανε τρομερό αγώνα. Ο διαιτητής ήταν πολύ καλός, διαπίστωσα πως η διαιτησία είναι καλύτερη από αυτά που άκουγα πριν έρθω στην Κύπρο. Ήταν τρομερός αγώνας και μια διαφήμιση για το κυπριακό ποδόσφαιρο”.

Για την πανηγυρική αντίδραση του Απόλλωνα στο τέλος: “Δεν πανηγυρίζαμε το αποτέλεσμα αλλά την εμφάνιση, νομίζω κερδίσαμε κατά κράτος την αντίπαλη ομάδα”.

Για το τι έκανε πριν το ματς και οι παίκτες είχαν πάθος και ένταση: “Τους τραγούδησα, ένα ελληνικό τραγούδι και το απόλαυσαν, χοροπηδούσαν. Έκανα κι άλλα, αλλά μπορεί να με περάσετε για κακό. Θα το τραγουδήσω στο τέλος αν υπάρχει λόγος για να πανηγυρίσουμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy