Παντελίδης: “Αν συνεχίσει να δουλεύει ο Φραντζής… το μέλλον του ανήκει”

Δηλώσεις Σάββα Παντελίδη μετά την σημερινή (19/3) εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Ομόνοια

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ στην διάσκεψη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ίσως η διαδικασία των πλέι άουτ για αρκετούς να μην είναι σημαντική αλλά για εμένα είναι. Είπα στα παιδιά ότι έπρεπε να κερδίσουμε για να αποκτήσουμε την νοοτροπία να μην χάνουμε. Ξεκινήσαμε καλά αλλά μείναμε πίσω στο σκορ. Από εκείνη την ώρα χάσαμε την ηρεμία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε αρκετά τον αντίπαλο και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να κερδίζουμε. Για τη δική μου ομάδα το σημερινό παιχνίδι είχε κερδισμένους και χαμένους. Κάποια παιδιά δεν με ευχαρίστησαν με αυτό που είδα. Θα πρέπει λίγο να βελτιώσουν αυτό που κάνουν. Και κερδισμένους και μιλάω για τον Φραντζή. Αν συνεχίσει να δουλεύει και να είναι προσγειωμένος το μέλλον του ανήκει”.

Για το αν τα παιχνίδια του β’ γκρουπ αποτελούν ευκαιρίες για αξιολόγηση το ρόστερ: “Η νοοτροπία μου είναι τέτοια που λέει ότι, είσαι ποδοσφαιριστής πληρώνεσαι για να παίζεις σε όλα τα παιχνίδια όχι να επιλέγεις. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις, πρέπει να σκέφτεσαι μόνο πως θα κερδίσεις το ματς. Θα δίνω ευκαιρίες σε όσους μπορώ. Είναι καλύτερο να αλλάζεις παίκτες εναλλάξ από το να βάζεις 8-9 μαζεμένους”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy