Με αλλαγές αλλά… – Τσέποβιτς, Φραντζής και Ανδρέου διεκδικούν θέση

Υπάρχουν κίνητρα και αυτά θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ στον σημερινό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια

Μετά την πρώτη αναμέτρησή της με τους “πράσινους” της Λευκωσίας στα προημιτελικά του Κυπέλλου, η ΑΕΛ υποδέχεται και πάλι στο Τσίρειο, την Ομόνοια αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ του Β΄ ομίλου.

Ο σημερινός(19/3) αγώνας που ξεκινά στις 17:00 δεν έχει το μεγάλο κίνητρο, έχει όμως τις δικές του ιδιαιτερότητες. Οι “γαλαζοκίτρινοι” θέλουν τη νίκη για να ξεπεράσουν τον αντίπαλο τους στη βαθμολογία αλλά και για να αποκτήσουν έξτρα ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού. Ενδεχόμενη νίκη θα είναι η πρώτη κόντρα στον σημερινό της αντίπαλο για την ΑΕΛ, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Παντελίδης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές όπως ο Φραντζής, ο Μηνάς Αντωνίου και ο Ανδρέου αλλά και σε κάποιους άλλους όπως ο Τσέποβιτς που είναι εκτός φόρμας το τελευταίο διάστημα, αφού αυτός θα είναι και η “αιχμή του δόρατος” στον επαναληπτικό Κυπέλλου λόγω καρτών του Μιλιτσεάνου αλλά και του Ρέινολντς.

Κάποιοι άλλοι ίσως ξεκουραστούν, ενώ κάποιοι θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Παντελίδη και των συνεργατών του.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy