Έκανε… ριφιφί στο “Ολντ Τράφορντ” και έφυγε για προημιτελικά η Ατλέτικο!

Ο Σιμεόνε κατέστρωσε το πλάνο νίκης, ο Όμπλακ κατέβασε τα «ρολά» και ο Λόντι πέτυχε το μοναδικό γκολ (0-1), με την Ατλέτικο να στέλνει… σπίτι της την Γιουνάιτεντ και να συνεχίζει στα προημιτελικά

Η τέλεια… ληστεία! Ο Σιμεόνε κατέστρωσε πλάνο νίκης στο «Ολντ Τράφορντ», κράτησε στο μηδέν τη Γιουνάιτεντ χάρη στον απίθανο Όμπλακ και με γκολ του Λόντι επικράτησε 1-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League (σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα).

Εκτός συνέχειας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν σε κακή ημέρα τους ΡονάλντοΣάντσο και εκνευριστικά άστοχο τον Ελάνγκα, αποχαιρετώντας την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το ματς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργούσε φάσεις και πίεζε αρκετά. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Φερνάντες έκανε πάσα στον Ελάνγκα, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, με τον Όμπλακ να βγαίνει μπροστά και να προλαβαίνει. Ο Ελάνγκα ξανά απείλησε στο 13’ όταν μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με τον κίπερ της Ατλέτικο να κάνει μεγάλη (και… τυχερή με το κεφάλι) επέμβαση, κρατώντας καθαρή την εστία του.

Το ματς συνεχιζόταν με τους «κόκκινους διαβόλους» να πιέζουν, ωστόσο η Ατλέτικο ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη δίχτυα, όταν ο Ζοάο Φέλιξ στο 34’ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Γιορέντε που του είχε κάνει το γύρισμα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν πτοήθηκε και σε μια ακόμα κόντρα-επίθεση, ο Φέλιξ έκανε ένα πολύ όμορφο τακουνάκι στον Γκριεζμάν, εκείνος σέντραρε για τον Λόντι, ο οποίος έκανε το 1-0 με ωραία κεφαλιά. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τους Μαδριλένους να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβασε ρυθμούς και απειλούσε περισσότερο την εστία του Ντε Χέα. Στο 62’ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, όταν ο Ζοάο Φέλιξ δεν κατάφερε να βρει καλά την μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στην συνέχεια του αγώνα οι «κόκκινοι διάβολοι» πίεζαν τους Μαδριλένους, ωστόσο, η κούραση φαινόταν στους παίκτες της Γιουνάιτεντ οι οποίοι έκαναν λάθη και δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει εκτός διοργάνωσης.

sport-fm.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy