Λιλ – Τσέλσι: Με εντολή Πούτιν θα προβληθεί η ρεβάνς στη Ρωσία

Η UEFA έχει αποβάλει τις ρωσικές ομάδες από τις διοργανώσεις της, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί σε ισχύ το τηλεοπτικό συμβόλαιο με το ρωσικό κρατικό κανάλι, Match TV, το οποίο στήθηκε με διάταγμα του Βλαντιμίρ Πούτιν και θα προβάλει τον αγώνα της Τσέλσι με τη Λιλ, ενώ οι Λονδρέζοι προσπαθούν να απεμπλακούν από τον Αμπράμοβιτς

Ο αγώνας ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λιλ στη Γαλλία για τη ρεβάνς των “16” του Champions League (16/03, 22:00, θα προβληθεί μεταξύ άλλων και στη Ρωσία από ένα κρατικό κανάλι, το Match TV, μέλος του ομίλου Gazprom Media το οποίο στήθηκε με προεδρικό διάταγμα του Βλάντιμιρ Πούτιν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Η συμφωνία του καναλιού με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου είναι μέχρι το 2024.

Υπενθυμίζεται ότι η EFL και η FA έχουν αναστείλει προσωρινά τα τηλεοπτικά συμβόλαια για τις μεταδόσεις στη Ρωσία, κάτι που δεν έχει κάνει ακόμα η UEFA, παρόλο που έχει αποκλείσει τις ρωσικές ομάδες από τις διοργανώσεις της. Πάντως προκαλεί απορίες στο ποδοσφαιρικό κοινό, γιατί δεν έχει ανασταλεί το συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη εταιρεία, πολλώ μάλλον που έχει άμεση με το ρωσικό κράτος.

Η συνέχιση της τηλεοπτικής “παρουσίας” των πρωταθλητών Ευρώπης στη Ρωσία φέρνει σε αμηχανία τον σύλλογο, ο οποίος προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, που έχει θέσει ήδη προς πώληση την ομάδα.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy