Εξέλιξη με τη κάρτα φιλάθλου – Δρομολογείται επιστροφή οργανωμένων οπαδών

Πρωτοβουλία αναλήφθηκε από συγκεκριμένο βουλευτή και πλέον έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις γύρω από το όλο θέμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια για τροποποίηση της νομοθεσίας για την Κάρτα Φιλάθλου.

Συγκεκριμένα κατατέθηκε πρόταση νόμου η οποία θα βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής Νομικών της Βουλής που έχει ως κυριότερη αλλαγή έχει τη “μεταβίβαση” του μητρώου από τον ΚΟΑ στις ομάδες, κάτι που αποτελεί εδώ και χρόνια απαίτηση των οργανωμένων οπαδών των ομάδων. Την τροπολογία κατέθεσε ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Κώστας Ευσταθίου κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκει σύμφωνα τα πλείστα κόμματα, καθώς θεωρούν πως εφόσον περάσει θα ανοίξει ο δρόμος για επιστροφή αρκετών φιλάθλων στα γήπεδα.

Η όλη πρωτοβουλία έχει πάρει ήδη το δρόμο της και η συγκεκριμένη πρόταση θα συζητηθεί στην επιτροπή Νομικών την ερχόμενη Παρασκευή(18/3) στις 10:45, στην παρουσία και εκπροσώπων από όλο το φάσμα του Κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και των οργανωμένων οπαδών των μεγάλων ομάδων, ΑΕΛ, Απόλλων, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση.

Ο κύριος Ευσταθίου σε σημερινές(11/3) του δηλώσεις για το θέμα, ανέφερε ότι, “στόχος είναι να γίνει άμεσα αυτή η αλλαγή. Δεν καταργούμε την κάρτα φιλάθλου. Δίνουμε την ευκαιρία στους φιλάθλους να απευθύνονται στα σωματεία τους μέσω της κάρτα μέλους. Πλέον δεν είναι κάποιος υποχρεωμένος να απευθυνθεί στον ΚΟΑ. Μπορεί να απευθύνεται στις ομάδες”.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να δούμε να η συγκεκριμένη πρόταση τροποποίησης και όχι κατάργησης της κάρτας φιλάθλου θα πάρει “σάρκα και οστά” ή θα στραβώσει! Οι επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος Μαρτίου θα δείξει αν θα προκύψουν εξελίξεις!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy