Ζόρνιγκερ: “Πρέπει να βρούμε τα κότσια, έχει μπει πίεση στην ομάδα”

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την σημερινή (7/3) έκτος έδρας ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Πάφο

Ο Γερμανός τεχνικός του Απόλλωνα μιλώντας στην διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στο γεγονός ό,τι η ομάδα δεν ήταν καλή και θα πρέπει να αλλάξει η εικόνα της στα επόμενα παιχνίδια.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

 

“Η ανάλυση είναι αρκετά εύκολη. Δεν εμφανιστήκαμε όπως συνήθως και δεν κάναμε ευκαιρίες για γκολ, είχαμε προβλήματα με τις μεγάλες μπάλες στην άμυνα, αλλάξαμε σύστημα στο 20λεπτο. Γενικά δεν χρειάζεται να το αναλύουμε πολύ, είναι ιδιαίτερη κατάσταση για όλους μας, όλη η Λεμεσός και η Κύπρος συζητά το πρωτάθλημα, έχει μπει μεγάλη πίεση, αλλά πρέπει να την ξεφορτωθούμε. Δεν είναι το πιο ζόρικο μέρος του κόσμου να είσαι, στην Ουκρανία είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό είναι η ουσία. Πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να αντεπεξέλθουν στα επόμενα παιχνίδια, δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να παίζεις και με την ταχύτητα που έχει ο αντίπαλος είχαμε πρόβλημα. Όταν είσαι τεχνική ομάδα, ενίοτε μπορείς να κάνεις λάθος, όταν έχεις ταχύτητα, την έχεις πάντα. Θα αναλύσουμε ό,τι συνέβη, ώστε να το διορθώσουμε, και θα δούμε στην προπόνηση ποιοι μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια.

Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, όταν έρχεται η ώρα, για να πούμε μετά ότι δεν κάναμε το καθοριστικό λάθος. Πρέπει να δείξουμε κότσια σε προπονήσεις και παιχνίδι. Έτσι θα διευκολύνει κάθε παίκτης την ομάδα. Απόψε είχαμε πολύ κρυφτούλι ακόμη και στην ανάπτυξη. Τώρα έχουμε δύο επιλογές, ή θα κρυφτούμε ή θα βγούμε μπροστά και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Είναι οι ίδιοι αντίπαλοι που αντιμετωπίσαμε και στην Α’ φάση, αλλά κάποιοι δεν ανέλαβαν τις πρωτοβουλίες που έπρεπε.

Δική μου ευθύνη να φέρω τους παίκτες νοητικά στην κατάσταση που πρέπει, κάποιες αποφάσεις θα είναι πολύ δύσκολες. Είτε θα κάνουμε ένα βήμα πίσω είτε ένα βήμα μπρος”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy