Πέθανε ο πρωτεργάτης στην οργάνωση και στην δημιουργία του πρώτου ΣΥ.ΦΙ Απόλλων (pic)

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων

Οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα με ανακοίνωση τους εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Κώστα Καταφυγιώτη, του πρώτου πρόεδρου του ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η ανακοίνωση:

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Κώστα Καταφυγιώτη.

Ο Κ.Καταφυγιώτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Με την μετακόμιση και εγκατάσταση του στη Λεμεσό αγάπησε παθιασμένα τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ασχολήθηκε ενεργά με αυτήν την τεράστια ΙΔΕΑ.

Με τις εμπειρίες και τις παραστάσεις τις οποίες κουβαλούσε από την γενέτειρα του, υπήρξε πρωτεργάτης στην οργάνωση και στην δημιουργία του πρώτου επίσημου Συνδέσμου Φιλάθλων της ομάδας μας.

Η προσπάθεια είχε ήδη ξεκινήσει από τα προηγούμενα χρόνια ωστόσο η παρουσία του Κώστα ήταν καταλυτική με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβριο του 1981 να δημιουργηθεί το πρώτο άτυπο συμβούλιο με τον ίδιο να ηγείται αυτής της προσπάθειας ως πρώτος πρόεδρος του ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Ο Κ.Καφυγιώτης δεν σταμάτησε ποτέ να ενδιαφέρεται για τον ΘΡΥΛΟ μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Ακόμη και από το κρεβάτι του πόνου, εξασθενημένος από την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.. η έγνοια του ήταν «πόσες αγωνίστηκες έμειναν» με την ελπίδα να προλάβει να δει για ακόμη μια φορά τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

Εμείς ως γνήσια τέκνα του ΘΡΥΛΟΥ, απόγονοι και διάδοχοι αυτής της τεράστιας κληρονομιάς την οποία οφείλουμε να υπερασπιστούμε, εκφράζουμε τον απέραντο σεβασμό και θαυμασμό μας στο πρόσωπο του Κώστα Καταφυγιώτη!

Σ’ ευχαριστούμε για όλα ΠΡΟΕΔΡΕ!
Καλό ταξίδι στη ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy