Φερστάπεν και Red Bull μαζί μέχρι το 2028 με μυθικό συμβόλαιο

Ο Μαξ Φερστάπεν υπέγραψε συμβόλαιο με τη Red Bull επεκτείνοντας τη μεταξύ τους συνεργασία για τα επόμενα έξι χρόνια. Δείτε πόσα χρήματα θα κερδίζει ο Ολλανδός ετησίως

Σε μια αξιοσημείωτα μακροπρόθεσμη συμφωνία ήρθαν ο Μαξ Φερστάπεν και η Red Bull. Ο Πρωταθλητής F1 υπέγραψε συμβόλαιο με την αυστριακή ομάδα, επεκτείνοντας κατά 5 επιπλέον έτη τη μεταξύ τους συνεργασία, μέχρι και το 2028.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ετήσιες απολαβές του Φερστάπεν αγγίζουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά την υπογραφή της νέας του συμφωνίας, ο Ολλανδός δήλωσε: “Μου αρέσει πραγματικά να είμαι μέλος της Oracle Red Bull Racing Team, οπότε η επιλογή να παραμείνω μέχρι το 2028 ήταν μια εύκολη απόφαση. Λατρεύω αυτή την ομάδα και η περσινή χρονιά ήταν απλά απίστευτη. Ο στόχος μας από τότε που βρεθήκαμε μαζί το 2016, ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κάναμε, οπότε τώρα μένει να διατηρήσουμε το νούμερο 1 στο μονοθέσιο μακροπρόθεσμα”.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, είπε πως η συμφωνία αυτή δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Η άμεση εστίασή μας είναι στη διατήρηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος του Μαξ, αλλά αυτή η συμφωνία δείχνει επίσης ότι είναι μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού της ομάδας. Με το τμήμα Red Bull Powertrains να εργάζεται για τους νέους κανονισμούς κινητήρα που θα ισχύσουν το 2026, θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι θα είχαμε τον καλύτερο οδηγό στο grid ασφαλισμένο για αυτό το αυτοκίνητο”.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy