Αλεσάμι: “Σε καμιά περίπτωση δεν θα μας επηρεάσει – Είμαστε κοντά… και έχουμε δέκα τελικούς”

Δηλώσεις του αριστερού μπακ του Απόλλωνα μετά το τέλος του χθεσινού επαναληπτικού

Υπάρχουν και τα θετικά του χθεσινού(2/3) επαναληπτικού αγώνα και του αποκλεισμού για τον Απόλλωνα. Ένα από αυτά είναι η επανένταξη σε φουλ ρυθμούς, αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο αλλά και στην παράταση ο Χαιτάμ Αλεσάμι και είχε μάλιστα και καλή απόδοση, κάτι που συζητήθηκε στους κύκλους των φίλων των “γαλάζιων”.

Στη δύσκολη αυτή καμπή του πρωταθλήματος επιστρέφουν όλοι στην ομάδα και ο κύριος Ζόρνιγκερ θα μπορεί να επιλέξει με ευελιξία τους σχηματισμούς του στα παιχνίδια, έχοντας και στο χέρι έξτρα επιλογές. Απομένουν λοιπόν δέκα τελικοί και καλούνται στον Απόλλωνα να ψηλώσουν κεφάλι και να προσηλωθούν στον μεγάλο στόχο, κάτι που ανέφερε και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του επαναληπτικού, ο Νορβηγός αριστερός μπακ.

 

Αναλυτικά τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision. 

Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι αλλά στο τέλος ήταν καλύτεροι γιατί ήταν καλοί και αμυντικά και επιθετικά και αυτό ήταν η ουσία. Χάσαμε το πέναλτι, άλλα και την ψυχολογία μας. Αν έμπαινε θα ήθελαν τρία για να προκριθούν. Σκόραραν πρώτοι και πήγαμε στην παράταση. Είχαν επενδύσει πολλά σε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι και το μοναδικό τρόπαιο που κυνηγούν και τους βγήκε”.

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα στο στόχο του πρωταθλήματος: “Σε καμιά περίπτωση δεν θα μας επηρεάσει. Είναι και αυτό στο παιχνίδι. Είμαστε κοντά, επενδύσαμε πολλά, δουλέψαμε απ’ την αρχή σκληρά και έχουμε δέκα τελικούς. Σήμερα μπορεί να είμαστε λυπημένοι από αύριο όμως ψηλά το κεφάλι και δουλειά”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy