Με γεμάτο ρόστερ και ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ… φουλ για ανατροπή και πρόκριση

Με ότι καλύτερο διαθέτει θα παρατάξει την ΑΕΛ ο Παντελίδης στον επαναληπτικό με Απόλλωνα

Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του εκτός του Μηνά Αντώνιου ο προπονητής της ΑΕΛ έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον αυριανό(2/3) επαναληπτικό κόντρα στον Απόλλωνα, εκεί όπου θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή του 1-0 και να πάρει την πρόκριση.

Στο “γαλαζοκίτρινο” στρατόπεδο ζουν για τον αυριανό “τελικό” και θα δώσουν τη ψυχή τους για την πρόκριση. Μετά από πολύ καιρό, η Ανατολική κερκίδα του Τσιρείου θα ζήσει στιγμές από παλιά, αφού πολύ καλά πάει η προπώληση των εισιτηρίων, ενώ τα επίσημα social media της ομάδας κάνουν συνεχή καλέσματα στον κόσμο της ομάδας.

Διαθέσιμα όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα είναι και οι τέσσερις στο βασικό σχήμα, ενώ θα υπάρχει και πληθώρα επιλογών στον πάγκο. Μέγιερι θα έχει ως κεντρικό δίδυμο μπροστά του τους Ριστέφσκι και Τεισέιρα, ενώ Σάντος και Μαζάν θα αναλάβουν τα άκρα της άμυνας. Μεντόγιεβιτς με Νταβόρ θα είναι το δίδυμο του κέντρου με τον Μαρόζα να είναι μπροστά τους και πίσω από τον επιθετικό που θα είναι ο Μιλιτσεάνου. Στα άκρα της επίθεσης τη δουλειά θα επωμισθούν οι Μπαλντέ με τον Τόρες. Υπάρχει και η πιαθνότητα ο Σάββας Παντελίδης να εκπλήξει με κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy