Λίασος για την αποχώρηση του από τον Άρη και όχι μόνο

Ο πρώην προπονητής του Άρη μίλησε σήμερα (2/3)στο Super sport FM 104 για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

“Θεώρησαν ότι έπρεπε να γίνει μια αλλαγή  και αυτό συνέβη με την αποχώρηση μου από τον Άρη. Τα τελευταία αποτελέσματα είναι ότι τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και διαφορές καταστάσεις με την αγωνιστική εικόνα δεν ήταν καλή σύμφωνα με αυτό που βλέπαμε νωρίτερα στο πρωτάθλημα. Ο ιδιοκτήτης του Άρη είναι ένα θετικός και απαιτητικός άνθρωπος . Όλα καλά και προσχωρούμε. Είχαμε αρκετούς παίκτες απόντες κάτι το οποίο επηρέασε. Μας  κτύπησε και ο Κορονοιός με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή της ομάδας. Είναι γεμάτη ομάδα και θεωρώ ότι θα ανακάμψει. Έτσι αποφάσισε ο ιδιοκτήτης . Με τον ιδιοκτήτη έχω άριστες σχέσεις και από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας Ήταν πάντοτε σωστός απέναντι μου και η απόφαση είναι σεβαστή. Δεν περιμέναμε να φύγουμε αλλά τα αγωνιστικά δεδομένα ήταν έτσι ώστε να παρθεί αυτή η απόφαση.

Οι αποστάσεις είναι μικρές και ο Άρης από τη στιγμή που είναι εκεί αξίζει να διεκδικήσει το εισιτήριο της Ευρώπης ο Άρης έτυχε να κάνει τώρα την «κοιλιά»  και με το νέο προπονητή και με νέες ιδέες θα φέρει μια διαφορετική φιλοσοφία.

Από την στιγμή που χάλασε η άμυνα με την απουσία σημαντικών παικτών σε κάποιο σημείο  επηρεάστηκε η ομάδα και το αναφέρω διότι η άμυνα εκπληρώνει στόχους. Το επιθετικό κομμάτι και το εύκολο γκολ υπήρχε από την αρχή”.

Για την προοπτική του εξωτερικού: “Όλα είναι πιθανά και ασφαλώς με ενδιαφέρει η προοπτική του εξωτερικού . Θα δείξει η συνέχεια. Στα τρία χρόνια παρουσίας μου στον Άρη η ομάδα ήταν πάντα ψηλά και ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκα”.

Για επαφή με την Ομόνοια: “Δεν είχα καμία προσέγγιση”.

Για το Παύλο Αριστοδήμου: Ήταν διπλά μας από την αρχή της σεζόν και μας βοήθησε πολύ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy