Ρονάλντο: “Θέλω να παίξω 4-5 χρόνια”

Μερικούς μήνες μετά την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παραχώρησε συνέντευξη στο «DAZN» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το υπόλοιπο της καριέρας του.

Ο διάσημος Πορτογάλος, δηλώνει πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά και από το γεγονός, ότι έχει σκοράρει 15 φορές σε 29 αγώνες με τους «κόκκινους διάβολους», ενώ αποκαλύπτει πότε θα «κρεμάσει τα παπούτσια του».

«Πρέπει να είσαι έξυπνος και να ξέρεις ότι δεν είσαι ίδιος στα 18, στα 20 ή στα 25 με στα 35 σου. Είναι η ωριμότητα, η εμπειρία, η ευφυΐα, που σου επιτρέπουν να καταλάβεις ότι μπορεί να χάσεις κάποια πράγματα για να κερδίσεις άλλα και να έχεις τη σωστή ισορροπία για να συνεχίσεις να ανταγωνίζεσαι και να είσαι στο υψηλότερο επίπεδο», επεσήμανε αρχικά ο 37χρονος CR7 και πρόσθεσε: «Οι θυσίες που κάνω κάθε χρόνο, κάθε εποχή, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα, κάθε ημέρα, πρέπει να ανταμειφθεί στο τέλος, αλλιώς θα ήταν πολύ λίγη. Αλλά αυτό είναι το κίνητρό μου. Δούλεψε, αλλά σκέψου ότι στο τέλος θα κερδίσεις κάτι σημαντικό, έναν τίτλο, ένα τρόπαιο. Δεν είναι εύκολο, αλλά μου φαίνεται ότι είναι εφικτό, να παίξω μερικά χρόνια ακόμη. Γιατί δείχνω χρόνο με τον χρόνο, ότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι είμαι πολύ καλός, γιατί τα νούμερα υπάρχουν. Τα γεγονότα είναι γεγονότα, τα υπόλοιπα δεν έχουν καθόλου σημασία. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος με την φόρμα μου, συνεχίζω να βάζω γκολ, να βοηθάω κόσμο, να βοηθάω ομάδες, είτε είναι στην εθνική ομάδα είτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και γι’ αυτό θέλω να συνεχίσω έτσι. Η ζωή μου, ήταν ένα όμορφο ταξίδι. Αφησα το στίγμα μου, όπου κι αν πήγα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας παίκτης στην Ιστορία που να μπορεί να πει με υπερηφάνεια, ότι όπου κι αν πήγε άφησε το στίγμα του. Και αυτό με κάνει χαρούμενο. Είναι δύσκολο να πω ότι δεν θέλω να παίξω περισσότερο, γιατί εάν είμαι σε έναν σύλλογο που μου δίνει την ευκαιρία να κερδίσω περισσότερα πράγματα, γιατί όχι; Και στην εθνική ομάδα επίσης. Ξέρω ότι δεν έχω πολλά χρόνια να παίξω, άλλα τέσσερα-πέντε, θα δούμε και θέλω να κερδίσω περισσότερα πράγματα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy