Λες και κάνει αγγαρεία η ΑΕΛ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΕΛ - ΠΑΕΕΚ 0-0

Ισόπαλο 0-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα της ΑΕΛ με την ΠΑΕΕΚ με μοναδικό αξιοσημείωτο του γεγονός την αποβολή του Μηνά Αντωνίου για την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ ήταν λες και έκανε αγγαρεία σε ένα πολύ υποτονικό μέχρι στιγμής αγώνα.

Σχόλιο ημιχρόνου:

Μοιρασμένο το πρώτο 25λεπτο του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να εναλασσονται στην κατοχή της μπάλας και να προσπαθούν να απειλήσουν. Κάποια σουτ που έγιναν δεν έφεραν αποτέλεσμα, ενώ στο 26’ ο Ενόχ που ξέφυγε από Σάντος και Ριστέφσκι έκανε ένα άστοχο σουτ από πλάγια, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Καπαρτή.

Στο μισάωρο του αγώνα είχαμε την πιο σημαντική εξέλιξη στον αγώνα με τον Μηνά Αντωνίου να ανατρέπει τον επιθετικό της ΠΑΕΕΚ, τον Νάντο, ο διαιτητής αρχικά να δείχνει την κίτρινη κάρτα, όμως στη συνέχεια μετά και την παρέμβαση του VAR, απέβαλε τον Αντωνίου με κόκκινη κάρτα. Στο 33΄ χρειάστηκε η επέμβαση του Μέγιερι για να σώσει την ΑΕΛ μετά και το ωραίο σουτ του Νεοφύτου. Η ΠΑΕΕΚ μετά και το 25λεπτο ανέβασε απόδοση και πίεζε την ΑΕΛ.

Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου η ΠΑΕΕΚ ανέλαβε τα ηνία αφού είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα, χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά την άμυνα της ΑΕΛ. Μετά και τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε στο 0-0!

 

Κίτρινες: / Ενόχ

Κόκκινες: Αντωνίου

ΑΕΛ: Μέγιερι, Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Μεντόγιεβιτς, Σάντος, Τεισέιρα, Μαίντεβατς, Τόρες, Αντωνίου, Ρέινολντς, Τσέποβιτς

Αναπληρωματικοί: Εβόρα, Κεραυνός, Φραντζής, Παπαφώτης, Έουλερ, Κολιάς, Νικολεττίδης

ΠΑΕΕΚ: Παναγιώτου, Σουμαόρο, Δημητρίου, Κιντέλα, Χαραλάμπους, Ενόχ, Αριστοτέλους, Καπαρτής, Ομπανόρ, Κούρος, Νεοφύτου

Αναπληρωματικοί: Μαυρομούστακος, Ντίας, Βαρέλα, Κωμοδίκης, Τίμερμανς, Μίλιτς, Παττίχης, Κόσιτς, Φραγκέσκου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy