Πιο απειλητική η ΑΕΛ προηγείται δίκαια στο ημίχρονο

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΛ 0-1

Καλύτερη η ΑΕΛ μετά το πρώτο 25λεπτό του αγώνα και πιο επιθετική προηγείται του Απόλλωνα στο εξ αναβολής ντέρμπι με 1-0. Το γκολ σημειωσε ο Τσέποβιτς μετά από ασίστ του Σάντος.

Το πρώτο 25λεπτο του ντέρμπι κύλησε με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες, ο Απόλλωνας να υπερτερεί λίγο στις επιθετικές προϋποθέσεις, όμως η ΑΕΛ έβγαινε γρήγορα και επικίνδυνα στην επίθεση. Πίττας με σουτ και Σωτηρίου με γυριστή κεφαλιά είχαν τις δύο καλές φάσεις για τις δύο ομάδες.

Μετά και το μισάωρο η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό και απείλησε την άμυνα του Απόλλωνα, ενώ στο 38΄ κατάφερε να σκοράρει με τον Τσέποβιτς και να μπει μπροστά στο σκορ. Μετά και το γκολ ο Απόλλωνας έδειχνε να χάνει τη συνοχή του και οι ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» έβρισκα πολύ εύκολα χώρους για να βγουν μπροστά. Η ΑΕΛ απειλούσε κυρίως από την αριστερή πλευρά του Απόλλωνα, όπου με μακρινές μπαλιές έβγαιναν πίσω από την άμυνα των «γαλάζιων» και με κύριο εκφραστή τον Σάντος, γινόταν πολύ επικίνδυνη!

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε τελικά με την ΑΕΛ να προηγείται με 1-0.

Κίτρινες:

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Χάμπος, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Ψύχας, Αλμπάνης, Ίλιεφ, Πίττας, Γιάνγκα.

Αναπληρωματικοί: Τζούριν, Τζουμ, Αυγουστή, Μιχαηλίδης, Τσιόλου, Χρυσοστόμου, Ίντζια.

 

ΑΕΛ: Κεραυνός, Ντάβερβελντ, Τεισέιρα, Σωτηρίου, Σάντος, Νταβόρ, Παπαφώτης, Ριέρα, Έουλερ, Τόρες, Τσέποβιτς.

Αναπληρωματικοί: Εβόρα, Φραντζής, Ρέινολντς, Ανδρέου, Αντωνίου, Θεμιστοκλέους, Νικολεττίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy