Θέλουν τίτλο στην Ακαδημία του Απόλλωνα μετά από πολλά χρόνια

Οι ομάδες Κ15 και Κ16 της Ακαδημίας του Απόλλωνα πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους

Το νέο μοντέλο που δουλεύετε πλέον στην Ακαδημία του Απόλλωνα ήδη άρχισε να αποδίδει καρπούς. Μετά το πέρας των οκτώ αγωνιστικών στα Παγκύπρια πρωταθλήματα Παίδων, δύο ηλικιακά κλιμάκια της Ακαδημίας πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους.

Συγκεκριμένα σε οκτώ αγώνες η ομάδα της ηλικίας Κ16 βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αήττητη, μετρώντας μόνο μία ισοπαλία και εφτά νίκες. Σκόραρε 17 γκολ, ενώ δέχθηκε 6. Για την 9η αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο(12/2) αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ομόνοια που βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με τον ΑΠΟΕΛ και σε περίπτωση νίκης ανοίγει τη “ψαλίδα” στη βαθμολογία.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, τρεις πίσω από την κορυφή βρίσκεται η ομάδα της ηλικίας Κ15, η οποία με δύο νίκες σε συνεχόμενα ντέρμπι με ΑΕΛ και Ανόρθωση με το ίδιο σκορ 1-0, συνεχίζει αήττητη με τη νέα χρονιά. Μετρά μόλις μια ήττα, έχοντας σκοράρει 10 γκολ, ενώ έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις 4 γκολ παθητικό. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτοπόρο Ομόνοια και σε περίπτωση νίκης την πιάνει στη βαθμολογία.

Συμπερασματικά αξίζει να αναφέρουμε ότι παρακολουθώντας τα πρωταθλήματα των Ακαδημιών, πάει πολύς καιρός να δούμε ομάδες του Απόλλωνα να πρωταγωνιστούν. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι όλα καλά στις άλλες δύο ηλικίες, αλλά η αρχή έγινε και είναι το ήμισυ του παντός! Η προσπάθεια πρέπει να συνεχίσει λοιπόν, καθώς οι διακρίσεις θα αποτελέσουν τη βιτρίνα της Ακαδημίας!

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy