Ανατροπή στη δολοφονία Αλκή: Έναν 21χρονο Έλληνα “δείχνουν” ως δολοφόνο οι συλληφθέντες

Έναν 21χρονο Έλληνα δείχνουν ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού οι συλληφθέντες για την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ

Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η δημόσια τηλεόραση, οι συλληφθέντες για την υπόθεση δείχνουν ως δράστη του εγκλήματος έναν 21χρονο Έλληνα.

Δεν πρόκειται για σεσημασμένο και δεν υπήρχαν στη βάση της αστυνομίας τα αποτυπώματά του, καθώς με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται dna και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία.

Επιπλέον χθες κατασχέθηκε και δεύτερο όχημα, το οποίο ανήκει στον πατέρα ενός εκ των συλληφθέντων. Σχετικά με τους δυο που διαφεύγουν, ο ένας ηλικίας 25 ετών εκτιμάται ότι βρίσκεται στην Αθήνα.

Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 23χρονος ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ενώ σε άλλες 8 συλλήψεις προχώρησε την Κυριακή το βράδυ η αστυνομία μετά την ταυτοποίηση άλλων δέκα προσώπων για την υπόθεση. Με εντάλματα σύλληψης αναζητούνται άλλα 2 άτομα, μεταξύ αυτών και ο 20χρονος που έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Κάποιοι από τους συλληφθέντες και συγκεκριμένα τρεις στον αριθμό παραδέχονται ότι ήταν στο περιστατικό της δολοφονικής επίθεσης, αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Skai.gr.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως από τα εννέα άτομα που συνελήφθησαν συνολικά για την υπόθεση (μαζί με την αρχική σύλληψη του 23χρονου) οι δύο είναι αλβανικής καταγωγής και οι υπόλοιποι Έλληνες, ηλικίας 19 έως 23 ετών. Επιπλέον, οι τέσσερις εκ των εννέα είναι σεσημασμένοι.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναζητεί δύο ακόμη πρόσωπα για εμπλοκή στην υπόθεση. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να έχει διαφύγει στην πατρίδα του.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy