Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδους: “Ο τελικός αριθμός θέσεων θα εξαρτηθεί από αυτό που θα επιλέξουν οι τρεις ομάδες”

Η τοποθέτηση της Γενικής διευθύντριας του ΚΟΑ, για το θέμα των καθισμάτων

Η Γενική διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδους μίλησε το πρωί της Πέμπτης (03/02) στον Super Sport FM 104.0 στην εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ», για το θέμα που προέκυψε με τον αριθμό καθισμάτων στο νέο γηπέδου της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

«Χθες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στη Λεμεσό συνάντηση μεταξύ των 3 σωματείων, τον ΚΟΑ και των μηχανικών των δημοσίων έργων. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούμε όλοι σχετικά με το θέμα το οποίο προέκυψε. Ο αρχικός σχεδιασμός που έγινε από τον μελετητή φαίνεται ότι ο σχεδιασμός των 12.600 θέσεων έγινε με κάποιες παλαιότερες εισηγήσεις της UEFA και με μια φιλοσοφία που υπήρχε να γεμίζουν περισσότερο τα γήπεδα και να είναι πιο μικρή η απόσταση. Φαίνεται ότι στη συνέχεια έχουν ανανεωθεί οι εισηγήσεις της UEFA. Να βλέπουμε τα γήπεδα σαν χώρο διασκέδασης και άνεσης. Τα σωματεία θα επιθυμούσαν να γίνει ένα γήπεδο με μεγαλύτερη άνεση. Θα πρέπει να μας ενημερώσουν για το σενάριο που επιθυμούν».

Τελικά ο αριθμός των καθισμάτων; «Ακούστηκαν διάφοροι αριθμοί όμως δεν υπήρξε συγκεκριμένος… Ο τελικός αριθμός θα εξαρτηθεί από αυτό που θα επιλέξουν οι τρεις ομάδες. Δεν είναι θέμα μεγάλου καθίσματος αλλά απόστασης. Οι εισηγήσεις αφορούν κέντρο με κέντρο του κάθε καθίσματος, άρα το σημαντικό είναι η απόσταση μεταξύ τους».

Ξέρουμε αριθμό; «Σήμερα, το αργότερο μέχρι αύριο μας είπαν ότι θα έχουν το συμφωνημένο σενάριο. Θα μας ενημερώσουν ποια είναι η μείωση. Αν είναι κοινό το αίτημα των τριών σωματείων, θα προχωρήσουμε για την η οποιαδήποτε αλλαγή».

Ποιος φταίει για αυτό; «Είναι πρόωρο αυτό γιατί αυτή τη στιγμή περιμένουμε το πλάνο. Η διερεύνηση θα συνεχιστεί από τους αρμόδιους. Το τονίζω ότι αν διαπιστωθεί η οποιαδήποτε αντισυμβατική ενέργεια από το οποιοδήποτε μέλος θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy