Σοκ: Νεκρός οπαδός σε αιματηρή συμπλοκή (video)

Θλιβερή είδηση από την Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από συμπλοκή οπαδών τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) έχασε τη ζωή του άνδρας νεαρής ηλικίας, ενώ ακόμα δύο τραυματίστηκαν

Άγριες στιγμές έζησε η Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2), καθώς νεαρός άνδρας έχασε την ζωή του και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σε αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή Χαριλάου.

Η συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Θεοδώρου Γαζή, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνει στο σημείο για να διακομισθούν αμέσως οι τρεις άνδρες στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία έχει ήδη συλλέξει υλικό από κάμερες της περιοχής.

Ένας 19χρονος οπαδός έχασε τη ζωή του όταν δέχτηκε μαχαιριά στο πόδι σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών τα ξημερώματα της Τρίτης 1/2 στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Θεοδώρου Γαζή, επάνω από την Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, στην περιοχή Χαριλάου, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη.

Όπως αναφέρει το thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει, τους έβρισε και άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό που βρήκε τους νεαρούς αιμόφυρτους να ζητούν βοήθεια όμως ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από την άφιξη του ασθενοφόρου. Οι άλλοι δυο νεαροί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, την αιματηρή συμπλοκή συμμετείχαν 30 άτομα και η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε προσαγωγές.

 

sport24.gr / gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy