Αποκλεισμός ΣΟΚ: Έστειλε… σπίτι της την Παρί η Νις του Γκαλτιέ

Αποκλεισμό-σοκ στη φάση των «16» του Κυπέλλου υπέστη η Παρί από τη Νις, καθώς έμεινε στο 0-0 για 90 λεπτά και ο δικός της γκολκίπερ, Μπούλκα, που παίζει δανεικός στους «αετούς» την έστειλε αδιάβαστη

Εφιάλτες με το πρόσωπο του Γκαλτιέ θα βλέπουν στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Λιλ, ο Γάλλος τεχνικός από τον πάγκο της Νις πια, έστειλε την Παρί στο… σπίτι, αφού την απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γαλλίας.

Τι κι αν το ματς διεξαγόταν στο «Παρκ ντε Πρενς», τι κι αν αγωνίστηκε για 90 λεπτά ο… άφαντος κατά τ’ άλλα Μέσι, τι κι αν πέρασε στο ματς και ο φευγάτος Εμπαπέ… Η Νις διατήρησε με σχετική άνεση το 0-0 στα 90 λεπτά της αναμέτρησης και όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Απαραίτητη σημείωση: Τερματοφύλακας της Νις είναι ο Πολωνός, Μάρτσιν Μπούλκα, που αγωνίζεται στους «αετούς» ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν και το στοιχείο αυτό από μόνο του έδωσε ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως και τελικά αποδείχθηκε.

Ντελόρ και Παρέδες ήταν οι πρώτοι που αστόχησαν και τελικά μοιραίος αποδείχθηκε ο νεαρός χαφ των Παριζιάνων, Τσάβι Σίμονς. Ο Πολωνός γκολκίπερ μάντεψε σωστά ότι θα εκτελέσει στο αριστερό του χέρι και με αυτόν τον τρόπο χάρισε μια μεγάλη πρόκριση στη νυν ομάδα του, με τη Νις να επικρατεί 6-5 στη διαδικασία.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy