Μέγιερι… και ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ

Οι σωτήριες και καίριες επεμβάσεις του έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΛ

Ο Μπάλαζ Μέγιερι με τις καθοριστικές του επεμβάσεις στις ευκαιρίες του Άρη βοήθησε τα μέγιστα στη χθεσινή(31/1) νίκη της ΑΕΛ, με λίγα λόγια έδωσε τη νίκη στους “γαλαζοκίτρινους”.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας, είτε ενστικτωδώς, είτε ιπτάμενος είτε χαμηλά έκανε πέντε εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατώντας τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν με τα γκολ των Μαρόζα και Μιλιτσεάνου. Ενστικτωδώς στην κεφαλιά, του Μανού, η επέμβαση του στο πλασέ του Στεπίνσκι, η νέα επέμβαση σε κεφαλιά του Σίντεφελντ, η απόκρουση σε σουτ του Σικόρσκι αλλά και η ασφάλεια που ενέπνεε στην αμυντική του γραμμή θα του δώσουν τον τίτλο του MVP.

Η απόδοση του ήταν κάτι που ανέφεραν και οι αντίπαλοι μετά τον αγώνα σε δηλώσεις τους και αυτό είναι κάτι που σε ανεβάζει περισσότερο. Στην ομάδα της ΑΕΛ ευελπιστούν, ο Μέγιερι να συνεχίσει σε τέτοιες εμφανίσεις, έτσι ώστε να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους μαζί του και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στην ομάδα. Το μικρό δείγμα του Ούγγρου μέχρι στιγμής φαίνεται ότι έφερε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια και την ασφάλεια στα μετόπισθεν.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy